Kainuun sote-kuntayhtymässä mm. johtaja Maire Ahopelto ja terveysjohtaja Olli-Pekka Koukkari valmistelevat salaa kuntayhtymähallituksen kanssa 20 miljoonan euron säästöohjelmaa sosiaali- ja terveyspalveluista.
UUTISET
Ylen tietoisku: vammaisuus ei ole tarttuvaa, asennevamma on periytyvää. Näin on Kainuun sotessa vammaisen kohtelussa.
Kainuun sotessa sosiaalityöntekijät ja lääkärit leikkivät jo tuomaria: asiakkaan terveydentilaan perustuvaa hallinto-oikeuden lainvoiman saanutta päätöstä 21.10.2020 ei noudateta.
Näin poliisiviranomaiset ja ao. ministeriöt eivät ole tehneet! Tämä on hyvä esimerkki myös rakenteellisesta korruptiosta Suomessa, kun tavallisten ihmisten asiaa ja rikostutkintaa yritetään pitkittää ja vähätellä. Lisäksi samalla yritetään puolustaa toisten viranhaltijoiden virheellistä toimintaa myös valitusprosessissa.
Sotkamon terveyskeskuksen vuodeosaston henkilökunta on ottanut Olli-Pekka Koukkarin ilmoittaman ennakkotiedon hyvin raskaasti vastaan.
Onko AVI ja Pasi Hirvikoski tienneet Esa Ahosen salaisen arviotoiminnan asiakkaan kotona?
Kainuun soten ent. hallintoylilääkäri Esa Ahonen on Olli-Pekka Koukkarin 1.3.21 lausunnon mukaan tehnyt salaa arviota kotona olevasta ALS:ia sairastavasta henkilöstä tahdonvastaista hoitoa suunniteltaessa.
Olli-Pekka Koukkarin virheellisellä lausunnolla on vaikutettu yksilöasiain jaoston päätökseen
Kainuun soten ent. terveysjohtaja Olli-Pekka Koukkari on lausunnossaan 1.3.2021 todennut hallintoylilääkäri Esa Ahosen kotikäynnistä maaliskuussa 6.3.2019:
Kainuun soten yksilöasiain jaosto, Anna-Liisa Kainulaisen esityksestä päätti antaa hengityslaitepotilaalle avohuollon henkilökohtaista apua 30 tuntia kuukaudessa "suoriutuakseen tavanomaisista elämän toiminnoista päivittäin" (hallinto-oikeuden korostama vammaispalvelulain 8 pykälä 2 pykälä).
Onko Kainuun soten tavoitteena tappaa Jaakko kotonaan,...
Kainuun soten mm. vammaisten palvelujen vastuualuepäällikkö Anna-Liisa Kainulainen katsoi päätösehdotuksessa yksilöasiain jaostolle 17.3.2021, että 30 tuntia kuukaudessa henkilökohtaista apua ALS:in takia vammautuneelle Jaakolle "on tehty noudattaen lakia vammaisuuden perusteella järjestettävistä palveluista ja tukitoimista” (?)
Kainuun sote jatkaa vammautuneen kiusaamista ja painostamista Jaakkoa koskevan 15.3.2019 päätöksen jälkeen, jolla hänen kotihoitotiiminsä lopetettiin.
Maija Sakslinin mukaan sairauden takia vammautunutta ihmistä Kainuun keskussairaalan johto saa kiusata, painostaa ja uhkailla jopa pakkokeinoilla, kun ihminen haluaa olla kotonaan. Siinä ei ole Sakslinin mukaan mitään moitittavaa.